Online rejse: Chakrarejsen

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:

Order summary

chakrarejsen

Online rejse: Chakrarejsen

“Chakra rejsen”


Du vil på denne intense og fordybende rejse, lære om dine Chakra, og få en eksklusiv mulighed for at rejse ind i dine Chakra..

Vores chakra er vores “sjæls organer”, -og det er igennem disse Chakra, at vi sanser, føler og oplever livet.

Derfor er det utroligt afgørende at vi forstår vores Chakra-system, og at vi formår at passe på vores chakra, i form af healing, og bevidsthed herom.

Er et eller flere af vores Chakra lukkede, kan det være svært at give/modtage, og forstå, (eksempelvis) kærlighed, følelser, livsglæde, og/eller ro/tryghed mv.

Derfor er det enormt vigtigt at vi forstår hvad der forårsager/blokerer vores Chakra, (og hvordan vi forløser og åbner vores Chakra), så vi kan komme helt tilbage til os selv, og på den måde mærke livet, vores relationer, og HELE OS - med alt hvad vi er, og nyde at være til…

Yderligere vil du i slutningen af denne rejse, (efter at være blevet forløst, opløftet, afbalanceret og på alle måder boostet), -få et kort møde med dit højere selv, (hvilket er din egen sjæl/dig - som den du er - blot uden ego, frygt, programmer, traumer, og div. begrænsede overbevisninger mv.), som du kan bruge til at stille spørgsmål/søge guidence, og/eller til at mærke hvem du er, (når du er uden dit fysiske køretøj/din “avatar”), -og som vil give dig en tryg følelse af at være hjemme.

(Skulle du ønske at tage denne kontakt til dit højere selv igen på et senere tidspunkt, kan du til hver en tid tage denne rejse igen, og/eller du kan bruge samme teknik hjemme i din stue, uden at skulle igennem hele rejsen igen - det afgørende her er selve mødet, og at du får en forståelse af, og en teknik til at kunne kommunikere med dit højere selv).

VIGTIGT, jeg anbefaler at:
👉 du lytter med høretelefoner
👉 du sikrer, at har tid og rum til at tage disse rejser, da de går meget dybt.
👉 du er udhvilet.
DKK 760
Total due DKK 760

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.