Online kursus - “Din bevidste verden”

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Kanalisering pic produktkvadrat

Online kursus - “Din bevidste verden”

I dette powerfulde online-forløb, tager jeg dig med på 3 unikke sjælerejser.

De 3 sjælerejser frigives med 14 dages interval i mellem hver rejse.
Jeg anbefaler, at du hører hver rejse 2-3 gange med en uges interval.

På disse sjælerejser vil du opleve dig selv indefra og ud, som den sjæl i en krop du er, -og (gen)opleve den POWER du er her på jorden med…

Det betyder - at du på disse 3 eventyrlige sjælerejser, vil blive guidet igennem en smuk og magisk verden, hvor du her vil få videregivet nogle af de mest powerfulde, livsændrende, opløftende, og forløsende (energi)værktøjer, som jeg har samlet sammen igennem 19 års erfaring som Spirituel Terapeut/underviser, samt igennem en lang række af terapeutiske og spirituelle uddannelser…

Som sjæle i en fysisk krop er vi “powerfulde beings” - men vi er “begrænset” af vores, (ofte videregivet) overbevisninger, som skaber vores virkelighed.

(Hvad vi er overbevist om at vi kan - kan vi, og hvad vi er overbevist om at vi ikke kan - kan vi ikke!)

I disse 3 guidede sjælerejser/kurser, vil du mærke på egen “krop og sjæl”, hvordan du ved at være “bevidst om at være bevidst”, kan tage “rorpinden i eget liv”, og rykke på disse overbevisninger, (og dermed din virkelighed!).

Du vil lære at være din egen guide, indefra og ud, så du altid kan stå inde for dine valg, din vej, og dine følelser. -samt lære at modtage intuitiv guidence fra, og kunne kommunikere med, dine skytsengle, dit højere selv/din intuition, og dine indre børn mv.

Du vil lære at spotte om dine værdier, synspunkter, overbevisninger og følelser mv, kommer indefra, eller om de er påduttede udefra, hvilket betyder at du kan stå stærkt, afbalanceret, bevidst og autentisk, i den unikke og powerfulde sjæl, som du er.. Dette betyder også, at du kan tage ansvaret (bevidst) tilbage i dit eget liv, og dermed skabe det liv du drømmer om, og fortjener!

Herudover vil du lære, og mærke, hvilke relationer der har konstruktiv/destruktiv indflydelse i dit liv, og i din energi, (fra både din nutid, og fra din fortid), -så du på den måde kan rydde op i hvem du ønsker at have tæt(tere) på dig, og hvem du ønsker at give slip på..

Yderligere har vi alle både forskellige lag, dybder og sider af os selv, (som ofte kommer frem alt efter med hvem, hvor og hvad vi er med), -men vi har også forskellige aldre af os selv, som ofte kommer til udtryk når vi bliver triggede, sårede, utrygge og bange mv. -altså ubearbejdede følelser og traumer, som dukker op fra tid til anden, i form af vores “autopilot”, hvilket altid er uhensigtsmæssigt, (for både os selv, og for andre), -og som ofte betyder at vores livskvalitet forringes, i form af at sidde fast i disse tunge følelser, og yderligere distancere os fra os selv, og fra de mennesker som vi ønsker tæt på..

At leve, kan være en svær balance imellem “hjerte og ego”, “kærlighed og frygt”, “bevidsthed og ubevidsthed” - og med mange påduttede, begrænsede og destruktive overbevisninger, programmer, og adfærdsmønstre, (fra samfundet, og fra folk/relationer vi står inde for - som forældre, partnere, venner og/eller forbilleder mv.), er det naturligt at adoptere nogle af disse uautentiske “sider af os “selv”” - hvilket betyder at vi kan føle os låst fast i erfaringer, som slet ikke kommer indefra, men udefra.

At gøre op med dette, og lære at være sin egen bevidste guide indefra og ud, (kontra at være ubevidst guidet udefra og ind), er en ENORM GAMECHANGER, og det er i denne bevidsthed at vi kan begynde at leve vores liv bevidst, og holde op med at overleve, på autopilot/ubevidst…

I disse 3 sjælerejser, vil du mærke hvordan det føles at være DIG, med alt hvad du er, som både sjæl og krop…

Du vil blive en “Master of Energy”, hvilket betyder at du bl.a vil lære at heale og løfte dig selv, og din energi, (både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt’), -samt vil få en stærk forståelse af dine sanser, så du kan bruge dem til at mærke din, (og andres), virkelighed, og/eller bruge dem til at kommunikere intuitivt med dit højere selv, dine indre børn, dine følelser/traumer, din krop/celler, (en evt. sygdom), dine skytsengle og sågar afdøde mv.

At lære at kunne aktivere og navigere i dine sanser, og spirituelle evner, betyder at du kan bruge din energi konstruktivt og afbalanceret, når der er brug for at lave energiarbejde, -og at du kan skabe ro, når der er brug for ro, i form af at finde hjem til en afbalanceret og bevidst DIG..

Livet er fyldt med scenarier, oplevelser og lektier, som kan “slå os ud af kurs”, og få os “væk fra os selv”, -men med dette online forløb i bagagen, vil du altid kunne finde hjem til dig selv igen, i form af at mestre energiarbejde, og kunne afvikle og forstå svære følelser og situationer, samt at kunne navigere trygt og bevidst igennem livet - og det er den gave, og disse gyldne nøgler, som jeg ønsker at give videre til dig, i form af disse 3 rejser.

VIGTIGT, jeg anbefaler at:
👉 du lytter med høretelefoner
👉 du er udhvilet
👉 du sikrer, at har tid og rum til at tage disse rejser, da de går meget dybt.
DKK 1,912
Total due DKK 1,912

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.